Ara

Akören Devlet Hastanesi Aile Hekimi Ümit ÇELİK tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize Diyabet eğitimi verildi.

Ara

Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen Haydi Bil Bakalım bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri akören ilçe Birincisi oldu. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kuduz Hastalığı ve Aşısı Bilgilendirme Semineri Akören Devlet Hastanesi Hemşireleri tarafından gerçekleştirildi.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Ve Atatürk Haftası Programı Okulumuzda Gerçekleştirildi.

Kas

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat fakültesi Öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümünü velilerimizin katılımıyla çoşkuyla kutlandı. Ardından bisiklet yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında afet oluşumu önlemleri ve sonuçları hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi.

Ekm

İlçemiz Emniyet Amirliğiden Polis Memuru Fatih KAYA tarafından Okulumuz Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verildi.

Ağu

Konya İnsan Mektebi Kültür Davamız Şehrimiz İmzamız Etkinliği kapsamında Konya'nın tarihi ve kültürünü yansıtan kısa film çekimi gerçekleştirdik.

May

Okulumuzda Satranç Turnuvası Düzenledik ve dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri verildi.

May

Akören Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği "Yaşayan Bahçeler" Projesi kapsamında okul bahçemize yeni fidanlar ekildi ve çeşitli düzenlemeler yaptık

Kütüphane Haftası kapsamında okulumuzda devam eden kitap okuma saati uygulamasıyla öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Kitap Okuma Saati etkinliğimize öğrenci, öğretmen, idare ve tüm personel katılmaktadır.

Okulumuzda Mesleki Tanıtım Seminerleri kapsamında ziraat mühendisi, veteriner hekim, asker ve doktorluk tanıtımı gerçekleştirildi.