Şehrimiz İmzamız Projesi kapsamında öğrencilerimiz ve veliler ile birlikte konya şehrimize özgü Tekerlemeler ve Maniler Video Etkinliği düzenlendi.

Şehrimiz İmzamız Projesi Pano çalışması ile başlamıştır.

Stem eğitimine dikkat çekmek ve öğrencileri bilgilendirmek amacıyla pano çalışması yapıldı. Matematik eğitiminde teknolojiye yer verilerek konuların eğlenceli hale gelmesi ve pekiştirilmesi sağlandı. Stem eğitiminin önemi bir kez daha görüldü. Stem eğitimi kapsamında matematik, bilim ve mühendisliğin buluşmasıyla bir çıkrık modeli oluşturuldu.

Önceliğimiz Matematik Projesi etkinlikleri şabat ayında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler aşağıda sıralanmıştır.

Önceliğimiz Matematik Projesi aralık ayı etkinlikleri Matematik Öğretmenimiz Gülbiye GÖKALP tarafından düzenlendi.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında deyim ve atasözleriyle bul bakalım oyunu oynandı ve deyim atasözleri resimlenip sergilendi.

Ock

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Çocuk Gazetesi hazırlanmıştır.

İlgili gazeteye (Aralık 2023 özel sayısı) aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında arealık ayı için Bilen Oturur Etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aralık ayı için Bilen Oturur Etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Ali Bakan Ortaokulu Açılış Törenimizde İlçe Kaymakamımız Sn. Yunus Emre KARACA, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat YİĞİT İlçe Belediye  Başkanımız Sn. İsmail ARSLAN, Siyasi Parti temsilcileri, kurum amirleri, Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Ekm

İklim değişikliği ve sıfır atık konularında okulumuzda yapılan çalışmalar nedeniyle Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ödüllendirildik.

May

Okulumuz tüm öğrencilerini kapsayacak şekilde Akören Belediyesi desteği ile her ay düzenli deneme yapmaya devam ediyoruz.

May

LGS Sınıvına hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Lise tanıtım gezisi düzenlendi. Gezinin Yapılmasında emeği geçen Akören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen yarışmasında okulumuzun projesi olan "Dijital Okuryazarlık" konulu  kitapçıklar sınıflarımıza dağıtılmıştır.