Bizim Okulumuz Projesi

Şehrimiz İmzamız Projesi kapsamında öğrencilerimiz ve veliler ile birlikte konya şehrimize özgü Tekerlemeler ve Maniler Video Etkinliği düzenlendi.

Şehrimiz İmzamız Projesi Pano çalışması ile başlamıştır.

• Pi günü Etkinlikleri
  • Olasılık, olaylara farklı açılardan bakabilmemizi sağlar.
  • İşlem önceliği saygı duymayı ve öncelik vermeyi gerektirir.
  • Kesirler, öğrencilere eşit paylaşmayı öğretir.
  • Matematik hayatın içinde yer alan bir bilimdir ve birçok değerle iç içedir.

Stem eğitimine dikkat çekmek ve öğrencileri bilgilendirmek amacıyla pano çalışması yapıldı. Matematik eğitiminde teknolojiye yer verilerek konuların eğlenceli hale gelmesi ve pekiştirilmesi sağlandı. Stem eğitiminin önemi bir kez daha görüldü. Stem eğitimi kapsamında matematik, bilim ve mühendisliğin buluşmasıyla bir çıkrık modeli oluşturuldu.

Önceliğimiz Matematik Projesi etkinlikleri şabat ayında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler

Önceliğimiz Matematik Projesi aralık ayı etkinlikleri Matematik Öğretmenimiz Gülbiye GÖKALP tarafından düzenlendi.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında deyim ve atasözleriyle bul bakalım oyunu oynandı ve deyim atasözleri resimlenip sergilendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aralık ayı için Bilen Oturur Etkinliği düzenlenmiştir.